Qui som

Patron Art Consulting neix amb l'objectiu de crear aliances estratègiques entre empresa i gestors del patrimoni cultural  per tal de proporcionar a les empreses inversores beneficis tangibles  tant a nivell econòmic com de reputació i visibilitat de marca. 

  • El nostre equip ha estat format en l'únic postgrau homologat a Espanya existent en la matèria de "Gestió del patrocini i del mecenatge desde les empreses i el sector públic" impartit per la U.O.C (Universitat Oberta de Catalunya).

  Destaquem per les següents habilitats:

  • Capacitat per a dissenyar la gestió del patrocini i del mecenatge de la seva organització.
  • Coneixement sobre les eines que faciliten la gestió de contactes, l'avaluació de projectes, i el seu control i planificació. 
  • Capacitat per a facilitar fonts d'informació i documentació.
  • Habilitats per a l'optimització dels recursos de difusió multimèdia en la gestió del patrocini i delmecenatge.
  • Aportació a l'organització del participant de les habilitats de negociació i creativitat en la gestió dels mediadors.

 La nostra experiència ens demostra que la restauració del patrimoni cultural és un bon negoci per l'empresa que inverteix en ella i per la Institució sense ànim de lucre (propietaria del bé cultural) que requereix els nostres serveis. 

Patron Art Consulting és l'impuls estratègic mitjançant el qual l'empresa privada i el patrimoni artístic obté beneficis tangibles.

Traves freqüents

Són molts els projectes de restauració que no es porten a terme per falta de finançament, l'administració pública no pot fer front a totes les demandes de conservació del patrimoni i en molts casos obres de gran importància històrico-artístiques s'acaben perdent i amb això el nostre patrimoni i la nostra societat es va afeblint.Quan una obra d'art està en una fase de degradació que pot fer perillar la seva existència el primer a ser informat és el propi restaurador. En moltes ocasions qui acudeix al restaurador és el particular però en altres tantes es tracta d'una Institució del tercer sector que no pot fer front a les despeses de conservació.

Les nostres propostes

En aquest terreny institucional existeixen nombrosos projectes i pressupostos de restauració que acaben en un calaix perquè el propietari legal de la peça no sap com fer arribar la seva demanda al possible mecenes.Per resoldre aquesta situació Patron Art Consulting  proposa crear un clima propici entre el món de l'empresa sensible a la cultura i el món de la conservació i restauració d'art. Creant una sinèrgia que afavoreixi a ambdues parts i sobretot a la societat i a la cultura en general.

El valor afegit de Patron Art Consulting  són els 85 anys d'experiència en el món de la conservació i restauració d'art que ens proporciona el Know-How del sector , així com el seu esperit emprenedor.